• Registreer je
  • KIKO Rewards
Winkelwagen 0
NL_PopUpNlSub

Veelgestelde Vragen

Account en Newsletter

• Hoe kan ik een Account aanmaken op de site van KIKO?

Een Account aanmaken op de site van KIKO MILANO is zeer makkelijk:

- Klik op "Registreer je".
    - Voer de gevraagde gegevens in en vul de toestemming in voor de verwerking van de gegevens en de ontvangst van de Newsletter. Klik aan het einde op "Verder".
    - De site slaat je inloggegevens op*: op die manier kan je je persoonlijke profiel ook openen nadat je de site hebt verlaten, zonder dat je iedere keer je inloggegevens hoeft in te voeren. Om deze functie uit te schakelen, deselecteer je de tekst "Onthoud de inloggegevens".

Als je op het punt staat een bestelling te voltooien, word je naar de inschrijving geleid tijdens de aankoopprocedure.

*eens de registratie op de site kikocosmetics.com is afgerond, word je automatisch opgenomen in het KIKO REWARDS getrouwheidsprogramma (dit geldt niet voor registraties via sociale netwerken als Facebook, Twitter, Google)

• Wat zijn de voordelen van de inschrijving?

Het is handig om je op de site in te schrijven omdat:
    - Je toegang krijgt tot gereserveerde aanbiedingen, speciale gelegenheden en persoonlijke tips.
    - Je de status van je bestellingen in real time kunt controleren en je gegevens makkelijk en onmiddellijk kunt beheren.
    - Je makkelijk en snel kunt bestellen dankzij je adresboek en de mogelijkheid om de status van de bestellingen te volgen in je persoonlijke profiel.

• Ik heb al een Account bij de site. Hoe kan ik die openen?

Om je Account te openen, selecteer je Inloggen en voer je je e-mail en wachtwoord in. Klik daarna op "Openen".

• Waar kan ik mijn gegevens wijzigen (e-mail, adres, wachtwoord)?

Om je gegevens te beheren, open je je persoonlijke profiel in de sectie "Mijn account" en selecteer je de gegevens die je wilt wijzigen in het veld "Mijn persoonlijke en inloggegevens".

• Ik ben mijn wachtwoord van de site vergeten. Hoe kan ik dat doen?

Maak je geen zorgen, je kunt makkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen:
    - Klik op "Inloggen".
    - Selecteer "Ben je je wachtwoord vergeten?", voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt bij je registratie op de site en klik dan op "E-mail verzenden".
    - Je ontvangt een e-mail met een nieuw wachtwoord.
    Om veiligheidsredenen raden we je aan om het wachtwoord dat je van je KIKO-Account hebt ontvangen te wijzigen.

• Hoe kan ik de Newsletter van KIKO ontvangen?

Om je in te schrijven op de Newsletter van KIKO en altijd op de hoogte te zijn van nieuws, aanbiedingen en speciale evenementen, hoef je alleen maar je toestemming te geven aan de ontvangst van promoties en Newsletters tijdens de registratie op de site. Om uit te vinden hoe je je op de site kunt registreren, klik je op "Hoe kan ik een account aanmaken op de site van KIKO?

• Ik wil de Newsletter van KIKO niet meer ontvangen. Hoe kan ik dat doen?

Als je geen bericht meer wilt ontvangen van KIKO over nieuws, aanbiedingen en speciale evenementen, log je in op "Mijn Account" op je persoonlijke pagina, selecteer je "Mijn persoonlijke en inloggegevens" en klik je op "Wijzig de inschrijving op de Newsletter".

Top
Sluit